Share Button

Ce sunt asigurările pentru persoane juridice?Afacerile se schimbă. Dacă vă extindeți, vă schimbați structura companiei sau urmăriți noi obiective, ar trebui să știți cum vă afectează statutul de entitate juridică a unei companii polița de asigurare a companiei respective. Astfel, în cele ce urmează, vă vom introduce în ceea ce se numește domeniul de asigurări persoane juridice.

Procese modificate și politici noi

În general, modificarea statutului juridic al companiei dvs., în funcție de entitate, poate afecta asigurarea. Pentru majoritatea tipurilor de asigurare, un transportator își va schimba asiguratul numit în funcție de cererea clientului.

Presupunând că o afacere nu s-a schimbat în domeniul de activitate, acțiunile de asigurări persoane juridice devin un proces destul de simplu.

Dacă există modificări în proces, furnizorul dvs. va trebui probabil să emită o nouă poliță de asigurare. Proprietatea va rămâne aceeași, dar aspectele politicii se vor schimba. Furnizorul dvs. va prezenta apoi opțiuni de asigurare care răspund nevoilor în continuă creștere ale afacerii dvs. Lumea asigurărilor prosperă de obicei cu succesul unei afaceri.

Prin urmare, furnizorii sunt deseori buni în ceea ce privește lucrul pentru a ajuta entitățile în expansiune.

Deci, dacă ați schimbat statutul juridic al companiei – și dacă i-ați schimbat operațiunile – va trebui să vă pregătiți pentru câteva schimbări de politici. Baza de angajați, operațiunile și noile responsabilități vor determina aceste schimbări, așa că asigurați-vă că sunteți la curent cu nevoile companiei dvs.

Schimbări de compensare a lucrătorilor

În majoritatea cazurilor, furnizorul dvs. va discuta despre acoperirea poliței de compensare a lucrătorilor. Apoi, vor sugera modificări. Deoarece statutul de entitate juridică a unei companii se referă la lucrătorii săi – și la beneficiile acestora – o politică de compensare a lucrătorilor existentă este prima care „merge”, atunci când o companie își asumă un nou statut juridic. Apoi, noul pachet de compensare a lucrătorilor își ia locul.

Rețineți: costurile de compensare a lucrătorilor sunt de obicei funcții directe ale salarizării unei companii. Dacă salariul dvs. se modifică deoarece afacerea dvs. a devenit o corporație, un LLC sau un parteneriat, politica va trebui probabil să se schimbe.

Noi responsabilități

Pe măsură ce o afacere crește, ea acumulează noi responsabilități. Din acest motiv, agențiile de asigurări modifică de obicei primele de poliță și reducerile.

Dacă afacerea dvs. are o sumă mai mare de datorii, va avea nevoi mai mari de asigurare a afacerii. La fel, dacă entitatea juridică a companiei dvs. s-a schimbat pentru a adopta noi lucrători, o proprietate nouă, o flotă de vehicule sau o serie de active, politica dvs. se va modifica.

Înțeles, modificările politicii sunt bazate pe situații concrete. În lumea afacerilor, conflictul juridic se întâmplă. Angajații se rănesc. Proprietatea are nevoie de schimbare. Deși s-ar putea ca o poliță de asigurare să nu se modifice direct din cauza statutului unei entități juridice noi, modificările rezultate ale noului statut pot duce la o serie de modificări ale poliței.

Asigurați-vă că sunteți mereu la curent cu opțiunile de asigurări persoane juridice ale companiei dvs. și identificați eventualele reduceri înainte de a lua în considerare o modificare a statutului entității juridice.

There are no comments.

Leave a Reply