Share Button

Ce servicii trebuie sa isi asigure mirii cu mult timp inainte de nunta?
Viitorii miri, cu siguranta trebuie sa puna la punct o multime de detalii foarte importante, cu destul de mult timp inainte de cel mai important eveniment din viata lor.

Un prim detaliu pe care trebuie sa il aiba in vedere viitorii miri este acela ca trebuie sa gaseasca si sa inchirieze o sala de nunti, pentru a avea unde sa se desfasoare petrecerea de nunta.

Apoi, viitorii miri vor fi nevoiti sa isi caute un maestru de ceremonii sau un weedding planner, pentru ca o nunta fara un weedding planner sau fara un maestru de ceremonii nu prea are cum sa aiba loc, dat fiind faptul ca acesta va prezenta toate momentele nuntii.

Alegerea unui dj foarte bun conteaza deasemenea foarte mult, pentru ca dj-ul este cel care se ocupa de muzica si de intretinerea atmosferei. In cazul in care dj-ul nu este unul bun si nu pune muzica pe placul nuntasilor, cu siguranta acestia nu vor dansa, iar atmosfera de la nunta nu va fi una foarte placuta.

Ei bine, maestrul de ceremonii sau weedding plannerul are rolul sau foarte important, deasemenea dj-ul are un rol foarte important, insa fara doar si poate asta nu este totul.

Viitorii miri vor mai trebui sa isi asigure si serviciile unui fotograf nunta, dar si serviciile unui cameraman, iar aceste doua servicii sunt extrem de importante.

De ce? Pentru ca fotografiile de la nunta, alaturi de filmul nuntii raman dovada vie a faptului ca nunta a fost una de vis. Filmul nuntii si pozele de la nunta vor ramane amintire de la cel mai important eveniment din viata unui cuplu, asa ca este evident faptul ca viitorii miri vor trebui sa aleaga cu atentie atat fotograful cat si cameramanul.

De regula, viitorii miri atunci cand trebuie sa isi aleaga cameramanul si fotograful, intreaba in stanga si in dreapta, iar in functie de recomandarile primite aleg sa contacteze un fotograf si un cameraman.

Daca pana acum cameramanii le ofereau filmare Full HD pentru nunta mirilor, se pare ca in ultimul timp acestia s-au dotat cu aparatura de cea mai noua generatie si de cea mai buna calitate, astfel incat sa poata sa ofere filmare 4k.

In ceea ce priveste fotografii, trebuie mentionat faptul ca acestia le vor oferi mirilor fotografii Full HD, fie pe DVD, fie pe stick. Exista fotografi care atunci cand incheie contractul cu viitorii miri le ofera acestora posibilitatea sa isi aleaga serviciile de care isi doresc sa beneficieze.

Exista insa si fotografi profesionisti care au un pachet standard de servicii pe care le ofera la un anumit pret, iar viitorii miri cu siguranta pot alege un pachet de servicii sau nu.

Ce conteaza insa foarte mult, este faptul ca indiferent de pretul pe care il solicita fotograful si cameramanul pentru serviciile sale, viitorii miri nu vor trebui sa refuze, pentru ca pozele de la nunta si filmul nuntii raman amintiri pe viata.

Ei bine, cam acestea sunt in mare parte serviciile pe care trebuie sa si le asigure viitorii miri cu mult timp inainte de marele eveniment.

 

 

There are no comments.

Leave a Reply