Share Button

Ce faci daca nu functioneaza butonul Home al modelului iPhone 7?
Fiecare utilizator de smartphone isi doreste sa isi cumpere un dispozitiv al unuia dintre cei mai de succes producatori de pe piata, iar acest lucru este firesc daca stam sa tinem cont de cat de performante sunt telefoanele marilor branduri de pe piata.

In cazul in care ai nevoie de un telefon foarte performant, cu siguranta poti sa iti indrepti atentia spre modelele celor de la Samsung, HTC sau Sony, daca iti doresti un dispozitiv care sa fie simplu de utilizat si care sa vina cu sistemul de operare Android.

Daca nu esti un fan al telefoanelor care au instalat sistemul de operare Android, atunci vei putea sa iti indrepti atentia spre ultimul model lansat pe piata de catre cei de la Apple, si anume spre modelul iPhone 7, care din toate punctele de vedere este un dispozitiv special.

Acest dispozitiv din punct de vedere estetic se aseamana foarte mult cu modelul iPhone 6s, insa vine cu o serie de imbunatatiri. In primul rand, sistemul de operare este iOS 10, este unul cu mult imbunatatit fata de sistemul de operare cu care vine modelul iPhone 6s in intampinarea clientilor.

O alta modificare foarte importanta pe care o au modelele iPhone 7, este aceea ca ele nu mai sunt echipate cu un buton Home clasic, cum se intampla cu restul modelelor iPhone, ci vine cu un buton Home total diferit. De fapt, daca stam sa ne gandim, acesta nici nu poate sa fie numit buton, pentru ca in realitate nu este altceva decat un touchscreen, care are un feedback tactil la atingere.

In teorie, partea buna a acestui tip de buton, este aceea ca are sanse mult mai mici de a se defeca, si in plus, nu mai permite patrunderea apei pe margini in terminal, insa pentru foarte multi utilizatori aceasta modificare este una care nu trebuia facuta.

In ciuda faptului ca acest buton Home tactil, are sanse mult mai mici de a se defecta, se pare insa ca sunt si cateva cazuri in care butonul Home al modelului iPhone 7 s-a defectat, astfel ca o eventuala reparatie se poate efectua la un service iPhone Bucuresti.

Odata ce ti-ai dus telefonul la un astfel de service, specializat in reparatia terminalelor iPhone, cu siguranta expertii de acolo se vor ocupa cat mai rapid posibil de reparatia butonului Home tactil al dispozitivului tau.

Pana sa te duci insa cu telefonul la service, il vei putea utiliza in continuare, si asta pentru ca expertii de la Apple au reusit sa gaseasca o solutie temporara, care se pare ca functioneaza destul de bine. Din momentul in care butonul Home nu mai functioneaza, se va activa in mod automat un buton virtual pe ecranul terminalului, fara sa efectuezi o interventie anume.

Acesta din urma nu este nou neaparat, astfel ca poate sa fie activat din ramura Accesibilitatea, care se gaseste in meniul Assitive Touch, care apare deja pe cateva versiuni iOS.

Ei bine, cam asta ai de facut daca ai un model iPhone 7 iar butonul Home nu mai reactioneaza la comenzi, insa cu siguranta sunt foarte putine cazuri in care utilizatorii iPhone se confrunta cu o astfel de situatie neplacuta.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply