Share Button

Ce este o husa UAG?Daca vreti sa protejati un smartphone LG cu o husa, puteti alege o husa UAG. Dar ce este o husa UAG? UAG este o prescurtare de la Urban Armor Gear, si este o protectie de nivel militar, conceputa mai ales pentru activitati in aer liber, de aceea se mai numeste si armura. Si cine nu ar dori o armura ca protectie a telefonului mobil….

Acest tip de husa este fabricata de o firma renumita respecta anumite standarde militare in productie, oferind un gen de protectie militara impotriva apei, umezelii, socurilor, ploii, ninsorii, etc.

Husa UAG este mai voluminoasa, dar exista si huse mai subtiri, cele care au margini cauciucate pentru aderenta si tehnologia anti-glare, adica se poate sa cititi chiar daca bate soarele pe ecran.

Huse LG va ofera o varietate de huse rezistente pentru smartphone-urile LG, si vom compara husa UAG cu alte tipuri de materiale pentru huse, de exemplu poliuretanul, un tip de plastic usor de personalizat, care nu este durabil, chiar si husa se sparge in cazul unor accidente; policarbonatul este mai dur, rezistent si usor, deci ofera o protectie mai mare la impact, la zgarieturi, spargere, etc.; fibra de carbon este pentru huse care sunt tesute, si sunt puternice ca otelul, dar husele sunt mai scumpe, sunt chiar printre cele mai scumpe pentru ca ofera o protectie maxima.

Ce este o husa UAG?
Puteti alege din huse LG, dar cel mai bine este sa fiti foarte bine informat in legatura cu oricare tip de material folosit.

In concluzie, alegerea o faceti pentru a fi extrem de multumiti in oricare situatie in care telefonul v-a scapat din mana, sau a suferit diferite accidente nedorite, stiind ca husele in prezent sunt confectionate din ce in ce mai bine pentru a garanta utilizarea lor in diferite medii, in care chiar daca se produc accidente, deci husele pot evita deteriorarea touchscreen-ului, si de fapt a smartphone-ului oricarui utilizator de telefonie mobila.

Orice posesor al unui smartphone LG poate achizitiona huse la diferite preturi, in functie de materialul din care sunt produse, insa o husa UAG ofera cea mai ridicata protectie pentru touchscreen si display, care daca s-ar sparge, atunci telefonul ar deveni chiar nefunctional.

Orice reparatie executata extrem de bine totusi nu mai pot sa faca din smartphone-ul LG sa functioneze in parametrii din fabrica, sa nu mai luam in discutie situatia in care smartphone-ul LG nu mai poate fi reparat si trebuie sa fie inlocuit, cu investire de costuri si timp.

Husa dura de tip UAG este o alegere foarte buna, in asemenea conditii, oferind maxim de siguranta in timpul utilizarii sale, sau depozitari in spatii mai nesigure, deci intrebati atunci cand achizitionati o husa pentru LG si despre materialul UAG si daca exista pe stoc, nu ezitati sa cumparati husa cea mai dura si rezistenta, pentru ca aduce cele mai bune rezultate, in prtotectia telefonului dumneavoastra, care nu se va mai deteriora in nicio situatie de risc, avand o astfel de husa performanta, care va reusi sa va pastreze gadgetul intact.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply