Cateva noutati importante pentru utilizatorii de iOS 9

0 Shares
0
0
0

Cateva noutati importante pentru utilizatorii de iOS 9Daca ai una dintre ultimele generatii de iPhone si nu ai facut inca trecerea la cea mai recenta varianta a sistemului de operare, s-ar putea sa nu stii ce pierzi.  Tocmai de aceea, in randurile urmatoare ale acestui scurt articol vom prezenta sumar cateva dintre aceste sfaturi.

De-a lungul anilor, Apple a lansat numeroase versiuni ale sistemului sau de operare – mai precis noua. Unele au functionat fara nicio problema, in vreme ce altele s-au lovit de anumite bug-uri. Un lucru este insa clar – fiecare versiune a adus noi moduri de interactiune cu telefonul. Nu este un secret ca Apple pune pana la urma un atat de mare accent pe simplitatea in utilizare.

Chiar daca majoritatea oamenilor nu observa diferente prea mari intre iOS 8 si iOS 9, exista atat imbunatatiri la nivel grafic cat si tehnic. Statistic vorbind, peste 60% dintre utilizatorii acestor telefoane au facut trecerea la iOS 9. Sa vedem asadar aceste imbunatatiri:
–    Transfer mai rapid de pe Android
Utilizatorii ce foloseau in trecut un astfel de telefon pot acum face tranzitia spre iOS mult mai usor. Fie ca e vorba de contacte, poze, setari de email, calendar, chiar si istoricul SMS – toate pot fi copiate cu usurinta pe un iPhone.
–    Trecerea la un cod de securitate cu sase cifre
Chiar daca pare mai obositoare, aceasta masura a fost necesara si ofera mai multa securitate. Exista asadar 1 milion de combinatii posibile.
–    Functia de cautare, in setari
De acum, gasirea unor anumite setari a devenit mult mai simpla. Introduci cuvintele cheie si solutia iti apare pe ecran.
–    Fotografii precum…filmarile video
Noua functie Live Photos (pentru iPhone 6s si 6s Plus) ofera inregistrarea a 1,5 secunde, cu sunet. Lucrul acesta se aseamana cu GIF-urile insa este superior calitativ.
–    Pentru a selecta mai multe poze, de acum trebuie doar sa tragi
Daca inainte foloseai butonul select si alegeai manual, acum poti sa selectezi (ca pe calculator) mai multe randuri de fotografii.
–    Inregistrari video de mare viteza
De acum, poti alege 60 fps – filmarile vor fi mult mai fluente si mai fine.
–    Un loc aparte pentru selfies
In iOS 9, aplicatia de poze are un album dedicat denumit Selfies. Daca faci astfel de poze des (cu camera frontala), aici vor ajunge.
–    Functia de Wi-Fi Assist
Daca conexiunea wireless este foarte slaba (sau pica), tu nu te mai bucuri de acces la internet. Singura solutie este sa opresti wi-fi-ul si sa alegi apoi conexiunea prin date. Insa cu aceasta noua functie, telefonul detecteaza puterea conexiunii wireless si daca aceasta nu este corespunzatoare, trece automat la folosirea pachetului de date.
–    Ajutor util legat de reproducere
Aplicatia pentru sanatate, dezvoltata de Apple, nu s-a schimbat prea mult. Totusi, a adaugat in iOS 9 un aspect important: reproducerea umana. Aici sunt informatii legate de activitatea sexuala, menstruatie, teste pentru ovulatie, etc.

Te-am convins cu noutatile din randurile de mai sus? Daca da, poti face si astazi trecerea la cel mai recent sistem de operare dezvoltat de Apple. Pentru ajutor pe partea de hardware insa, apeleaza la expertii din centrele GSM autorizate – aici gasesti solutii tehnice pentru orice problema, cum ar fi operatiuni de inlocuire carcasa iPhone, verificari sau schimbari piese.

0 Shares