Share Button

Care sunt cele mai utilizate materiale textile pentru rochiile de ocazie?
Rochii de ocazie sunt realizate din materiale diverse, multe dintre acestea fiind textile. Bineinteles ca sunt si alte materiale extrem de populare in cazul croielilor rochiilor de ocazie, dar materialele textile sunt in top.

Intrebarea care se pune este de ce ar trebui sa cunoasteti cate ceva despre materialele textile folosite pentru rochiile de ocazie, daca nu sunteti specialist? Asta deoarece traim in secolul vitezei si mai ales cand incepe sezonul nuntilor, vom cauta tot mai des sa alegem varianta cumparaturilor online.

In mod sigur, veti prefera sa va folositi de cateva minute libere si sa cautati rochia de ocazie perfecta pe Internet din fata calculatorului, decat sa pierdeti cateva ore sau zile prin magazine. De aceea, e foarte util sa cunoasteti cate ceva despre cele mai utilizate materiale textile folosite la rochiile de ocazie.

Ca sa aveti o perspectiva completa asupra rochiei pe care ati hotarat sa o cumparati, trebuie sa aveti macar o simpla idee despre cum se simte tesatura la atingere si cat de rigida sau de moale este. Una dintre cele mai apreciate tesaturi la rochiile de ocazie este dantela.

Aceasta este o tesatura realizata prin impletirea unor retele de fire, dupa o anumita combinatie care creeaza un model, de obicei geometric. Unul dintre magazinele online care ofera rochii de ocazie din dantela, este si missgrey.ro. Alegerea unei rochii de ocazie din dantela, se poate face foarte simplu si din fata calculatorului. Trebuie sa va uitati cu atentie la model si daca detaliile se pierd in fundalul voalului pe care aceasta este brodata, iar designul este neclar va trebui sa mai cautati.

De obicei, dantela de foarte buna calitate are linii bine definite si mai ales curbe delicate. Pentru rochiile de ocazie se folosesc si satinul sau catifeaua care reprezinta tesaturi de lux. Satinul este foarte lucios pe fata fiind o tesatura realizata din matase sau fibre sintetice. O mare varietate de rochii din satin se gasesc in oferta magazinului missgrey.ro, la preturi extrem de avantajoase.

Recomandarea noastra este sa urmariti ofertele de rochii din satin ale acestui magazin online pentru ca sunt speciale. Referitor la catifea, este foarte interesant de stiut ca procesul de fabricatie al acesteia a fost pastrat mult timp secret.

Materialul acesta are un aspect luxos care l-a transformat intr-o tesatura eleganta, ideala pentru rochiile de ocazie. Tesatura din catifea are pe una din fete fire dese, mai scurte de un milimetru, care sunt perpendiculare pe suprafata acestui material.

Missgrey.ro ofera numeroase rochii din catifea care au preturi destul de avantajoase. Un material textil destul de intalnit la rochiile de ocazie este reprezentat de voal. Acesta este recomandat pentru rochiile speciale de vara. Voalul este fin si rezistent si se comporta foarte bine la spalat, acesta nefiind afectat deloc de apa.

Este practic o tesatura transparenta fluida si placuta la atingere, fiind recomandata pentru confectionarea rochiilor elegante de vara. Magazinul online missgrey.ro ofera numeroase rochii din voal care sunt foarte apreciate de catre clientii acestuia.

There are no comments.

Leave a Reply