Share Button

Care sunt cele mai noi trenduri pentru inelele de logodna
Daca esti o mireasa care nu vrea sa urmeze strict traditiile si vrei un inel unic, care sa te reprezinte in primul rand pe tine, exista foarte multe optiuni pe piata, exact pe gustul tau.Cauti inele de logodna? Intra pe Jomaz.ro.

De la pietre pretioase colorate la design-uri vintage, o intreaga paleta de inele si verighete este la dispozitia ta. Desigur, un inel clasic, simplu, poate fi alegerea potrivita oricand, dar este foarte posibil sa vrei si altceva, mai ales daca ai sansa sa si vezi modelele respective.

Rose Gold.

Rose Gold sau aurul roz este o alegere din ce in ce mai “la moda” in zilele noastre. Diferite mirese din mai multe tari, prefera in ziua de astazi aceasta culoare, practic moda aurului roz a revenit pe tapet, dupa mai multi ani de uitare.

Diamantele colorate.

Daca vrei sa urmezi o ruta care nu are legatura cu traditiile, un diamant colorat este intotdeauna o alegere potrivita. Diamantele cu culori din cele mai diverse, de la galben pana la roz, au darul de a te scoate in evidenta, fara sa pari extravaganta. Diamantele totusi, adauga foarte mult la costul inelului.

Acestea costa mult mai mult decat aurul sau platina din care sunt fabricate verighetele si trebuie sa stii aceste lucruri, inainte de a merge la cumparaturi. Costul este dat de pretul diamantului in sine (neslefuit), dar si de slefuirea / manopera necesare, pentru ca diamantul respectiv sa poata fi pus pe inelul tau.

Pe de alta parte, exista si optiunea de a nu pune un diamant pe inel ci poti alege pietrele semi-pretioase. Acestea sunt de asemenea disponibile in foarte multe culori. Safirele de exemplu, reprezinta o alternativa foarte buna pentru un diamant veritabil, putand imita cu succes diamantele galbene si roz.

Poti lua in considerare si o culoare multi-dimensionala, iar aici sugeram alexandritul, care creaza un efect de color-shifting dragut (schimbare intermitenta a culorilor).

Ce mai poti incerca?

O alta sugestie daca vrei sa fii nonconformista, ar fi sa alegi accentele florale. Desi pare mai degraba un curent care tine de era “flower-power”, trebuie sa stii ca accentele florale pe orice gen de bijuterie, nu s-au demodat de fapt niciodata. De aceea, nu putem sa nu-ti recomandam si aceasta optiune, daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un inel de logodna.

Design-ul vintage.

Design vintage inseamna design clasic. Cu alte cuvinte, nu vei da niciodata gres cu un astfel de design, care denota respectul traditiilor si continuitatea acestora. Trendurile inspirate de design-ul vintage sunt cele Victoriene si Art Deco. Poti alege oricare din aceste trenduri si nu vei face o greseala, dimpotriva.

Mixajul metalelor.

Nu ai un metal preferat? Nu te poti decide din ce metal sa fie inelul tau (platina, aur roz, aur normal)? Nici o problema! Poti mixa aceste metale, in asa fel incat inelul sa arate asa cum vrei tu. De asemenea, inelele din metale combinate, au darul de a pune si mai mult in evidenta diamantul central, daca exista.

There are no comments.

Leave a Reply