Share Button

Care sunt cele mai mari beneficii ale rulourilor exterioare?
Putem intalni rulouri exterioare Romania atat la case cat si la blocuri, insa aceste accesorii pentru ferestre sunt intalnite de foarte multe ori si la sediile firmelor. Tocmai de aceea, vom discuta in urmatoarele randuri despre ruloruile exterioare.

Rulourile exterioare vin cu o serie importanat de beneficii, precum urmatoarele:

Protectie impotriva agentilor externi

Rulourile exterioare impiedica patrunderea prafului, ploii, zapezii sau a altor factori climatici protejand astfel si tamplaria! Ruloul nu permite decolorarea si degradarea mobilierului din interior (spune “stop” razelor solare).

Protectie fonica

Un rulou exterior calitativ insotit de un montaj profesional va protejeaza locuinta de zgomote. Patrunderea acestora este mult redusa si ingreunata.

Intimitate

Mai ales in cazul locuintelor urbane, acolo unde traficul este aglomerat, intimitatea dumneavoastra devine importanta. Inchizand rulourile exterioare puteti sa scapati definitiv de privirile indiscrete ale vecinilor sau ale celor care trec pe strata. Datorita utilizarii acestor accesorii pentru ferestre veti putea avea parte de un somn odihnitor si in timpul zilei.

Sistem protectie antiinsecte

Dubla functionalitate a produselor din gama de rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) cu plasa antiinsecte le recomanda ca fiind alegerea perfecta atunci cand doriti un produs care sa va protejati atat de intemperii, rulouri exterioare (rulouri exterioare aluminiu) ce va protejeaza de “musafirii nedoriti” imposibil de evitat pe timpul verii.

Rol estetic

Rulourile pot fi confectionate intr-o gama extinsa de modele si culori, adaptandu-se oricarei locuinte. Montajul acestora se realizeaza rapid si elegant si nu afecteaza tamplaria existenta.

Izolator termic

Poate cel mai important avantaj al unui rulou este acela de a impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara. Practic, lamelele impiedica patrunderea razelor solare in incapere reflectandu-le catre exteriorul locuintei. Iarna, rulourile impiedica contactul ferestrelor cu vantul, zapada sau chiciura, constituind un veritabil izolator termic. In mod normal, datorita utilizarii rulourilor, consumul de energie termica este cu aproximativ 10-20% mai mic.

Pentru a va convinge de rolul de izolator termic al rulourilor va recomandam sa scoateti mana pe geam in timp ce ruloul este inchis (tras) apoi deschideti treptat ruloul si veti observa diferenta de temperatura oferita de el.

Umbrirea incaperilor

In cazul in care apartamentul dumneavoastra beneficiaza de “vizita” soarelui pe toata durata zilei, cu siguranta atunci odihna de pranz este imposibila. Datorita utilizarii rulourilor, camera va fi izolata complet de lumina, astfel ca va veti bucura de un confort deosebit chiar si in timpul zilei. Datorita acestor accesorii pentru ferestre veti putea avea parte de un somn odihnitor chiar si pe timpul zilei.

Rol antiefractie

Un rulou exterior este ideal pentru ca ofera siguranta impotriva “musafirilor nepoftiti”. Acesta nu poate fi actionat decat din interiorul incaperii. Asadar, mai ales in cazul locuintelor situate la parter, rulourile exterioare sunt recunoscute ca “cel mai bun paznic”.

In cazul in care doriti sa optati pentru rulouri exterioare, este important sa cunoasteti cateva detalii importante, si sa tineti cont de acestea:

  • Nu alegeti rulourile care au cele mai mici preturi, pentru ca in caz contrar sansele ca acestea sa fie de o calitate slaba sunt foarte mari;
  • Cautati informatii si recenzii ale firmelor de pe piata, si alegeti rulourile de la o firma renumita;
  • Informati-va despre perioada de garantie a rulourilor;
  • Alegeti o culoare care sa se asorteze cu tamplaria, cu culoarea decorativa a locuintei, etc.
There are no comments.

Leave a Reply