Care ar fi cele mai des intalnite probleme ale unui iPhone?

Care ar fi cele mai des intalnite probleme ale unui iPhone?

0 Shares
0
0
0

Care ar fi cele mai des intalnite probleme ale unui iPhone?
In zilele noastre, cu totii cautam cele mai scumpe si cele mai performante telefoane, pentru ca ne dorim ca acestea sa functioneze foarte mult timp, din momentul in care le-am cumparat.

In aceste conditii, tot ceea ce ne ramane de facut, este sa ne indreptam atentia spre modele ale unor producatori precum Apple sau Samsung, insa nici ideea de a cauta modele performante ale celor de la HTC sau Sony nu este una foarte rea.

Se pare ca sunt chiar o multime de utilizatori care isi aleg modele ale acestor doua branduri din urma, pentru ca sunt foarte performante, si chiar sunt mai ieftine decat cele ale primilor doi producatori amintiti.

Cei care isi doresc un telefon insa care sa fie mai special, isi vor alege unul dintre cele mai noi modele lansate pe piata de catre Apple, astfel ca vor opta fie pentru modelul iPhone 7, fie pentru iPhone 7 Plus, dar pot sa opteze si pentru modele care au fost lansate cu putin timp in urma, precum modelele iPhone 6, iPhone 6s sau iPhone 6 Plus.

Nici ideea de a opta pentru un model din gama iPhone 5 nu este una rea, pentru ca un model iPhone 5, sau un iPhone 5s nu ar insemna o idee rea, tinand cont ca sunt si mai ieftine decat celelalte modele amintite anterior.

Chiar daca aceste modele sunt comercializate de catre un producator de top, se pare insa ca si ele pot sa intampine anumite probleme atunci cand sunt folosite, iar de multe ori clientii vor cauta un service de reparatii iPhone, unde sa isi duca smartphone-ul la reparat.

Una dintre cele mai des intalnite probleme care apare la orice telefon, nu doar la iPhone, este aceea ca bateria nu are o autonomie foarte mare, insa tinand cont de faptul ca utilizatorul are mai multe aplicatii deschise tot timpul, plus ca are dispozitivul conectat la internet, fie prin wifi fie prin datele mobile, acest lucru este normal.

Deasemenea chiar si serviciile de locatie, sau functiile speciale precum bluetooth-ul pot sa descarce mult mai repede telefonul, motiv pentru care se recomanda ca acestea sa fie activate doar atunci cand utilizatorul are nevoie de ele.

Sunt cazuri in care utilizatorii isi duc iPhone-ul la service, pentru ca au nevoie de un display nou pentru telefon, insa in aceasta situatie doar ei sunt vinovati, pentru ca un display se sparge atunci cand utilizatorul nu isi protejeaza telefonul cu accesoriile de protectie necesare, si cand isi scapa telefonul din mana.

Se pare ca mai sunt si situatii in care unii utilizatori isi duc dispozitivul la service pentru ca sunetul in momentul convorbirii este foarte slab, insa aici problema poate sa fie si din cauza semnalului slab, dar poate sa fie si din cauza faptului ca praful s-a depus pe telefon si a afectat componentele acestuia, iar microfonul si difuzorul cu siguranta vor fi afectate de praf.

In ciuda faptului ca un utilizator de iPhone poate intampina astfel de probleme, este recomandat sa iti cumperi un astfel de telefon, pentru ca este de o calitate superioara, iar daca ne gandim mai bine, fiecare model de telefon poate avea probleme.

0 Shares