Audi vs BMW vs Mercedes-Benz Pana sa aflam care dintre  cei trei mari constructori din Germania este number one in 2013 , pentru clasa mica si clasa compacta ,  vreau sa va prezint un magazin online specializat in comercializarea sistemelor de multimedia auto , number one-ul pe acest segment pe piata virtuala din tara noastra , navigatii-dedicate.ro .

Sisteme de navigatie Skoda Octavia , si nu numai , Dvd Auto , Dvd Dedicat , sisteme Gps multimedia si tv tuner auto de utima generatie pentru o gama variata de autoturisme , toate acestea va sunt puse la dispozitie prin intermediul acestui magazin online . Pentru mai multe informatii si pentru cea mai vandut gaget de la audi navigation dvd 2011 va invit sa accesati www.navigatii-dedicate.ro .

Se anunta o lupta stransa in 2013 intre granzii din Germania iar Salonul Auto de la Frankfurt va fi momentul perfect pentru lansarea celor mai noi modele .

Cine are sanse reale sa devina Number One in Europa la finele anului 2013? O intrebare la care incercam sa gasim un raspuns in acest articol  .

In ultimii ani nemtii au inceput sa se axeze din ce in ce mai mult pe segmentele inferioare din doua motive , pe cat de simple pe atat de importante pentru succesul fiecarei companii in parte , cresterea vanzarilor si maximizarea profiturilor . O miscare nu foarte  apreciata nici de clienti nici de celelalte companii producatoare .

La clasa mica  doar constructorul Audi prezinta un real pericol , versiunea  Audi A1 ( cu 3 usi si 5 usi – versiunea Sportback ) reprezinta un rival veritabil pentru deja celebrul Mini de la BMW . Constructorul bavarez lucreaza intens la o noua generatie BMW Seria 1 , un model cu tractiune pe fata , care insa , nu va fi finalizata decat in 2016-2017 .

Compania Mercedes-Benz ramane codasa pe acest segment insa , se anunta o schimbare radicala pentru urmatorii ani si asta gratie contractului de colaborare cu Renault . Aceasta colaborare poate avea ca rezultat fie un model smart de clasa mica fie un model asemanator cu Renault Clio sub sigla celor de la Mercede-Benz .

Pentru clasa compacta se anunta a lupta acerba . Audi A3 , ajuns la generatia cu numarul 3 , este prezent deja pe piata in trei variante de caroserie : cu 3 usi , Sportback ( in 5 usi ) si noul A3 Sedan .

Constructorul din Ingolstadt anunta deja versiunea cabrio A3 , care va avea premiera mondiala cel mai probabila la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an sau cel tarziu la editia din 2014 a Salonului Auto de la Detroit .

In timp ce Mercedes-Benz A-Class in 3 usi ramane doar la stadiul de concept-car , rivalii de la Audi si BMW au demarat deja productia de serie a versiunilor in 3 usi , Audi A3 respectiv BMW Seria 1 .

Constructorul  bavarez utilizeaza aceeasi tractiune pe puntea din spate si pentru a doua generatie de BMW Seria 1 , un hatchback in 3 respectiv 5 usi .

In acelas timp BMW lucreaza intens la Seria 2 , o serie formata din modele life-style ce deriva din Seria 1 , si ma refer aici la un coupe si la un cabrio . Se zvoneste ca in viitor va aparea si o varianta in patru usi a unui coupe sau un frate  pentru Seria GT .

Si pentru cea mai buna versiune in 5 usi din clasa compacta se duce o competitie acerba intre cei trei constructori .  In timp ce Audi A3 Sportback este mult mai spatios , Mercedes–Benz A-Class impresioneaza printr-un look fresh , mult mai atragator . Nici bavarezii de la BMW nu se lasa mai prejos , punand la dispozitia clientilor un autoturism spectaculos , BMW Seria 1 , cu aceeasi tractiune pe spate cu care ne-am obisnuit .

Cei de la Mercedes-Benz au ‘’rupt gura targului’’  , dupa cum spune o vorba din batrani , pe segmentul clasei compacte odata cu lansarea modelului CLA , un coupe in 4 usi . Raspunsul celor de la Audi nu a intarziat sa para , acestia lansand pe piata A3 Sedan . Pentru moment , pe aceasta nisa , BMW nu pare sa fie un concurrent veritabil .

Si tot cei de la Mercedes-Benz castiga si competitia pe segmentul monovolumelor compacte de serie cu versiunea B-Class in timp ce rivalii nu au decat niste versiuni concept , A2 de la Audi respectiv Active Tourer de la BMW .


Alte stiri actuale :

1. Ultimul BMW M3 Coupe din istorie. Regele a murit, trăiască regele!
2. JD Power: Porsche, Audi şi BMW sunt cele mai dorite mărci în SUA
3. Mercedes-Benz ar putea construi o uzină în Brazilia
4. Audi va atinge în 2013, cu doi mai devreme decât era prevăzut, ţinta de 1.5 milioane de maşini vândute
5. Mercedes-Benz S65 AMG ar putea dezvolta 630 CP şi 1.000 Nm
6. Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid: Lansare în 2014 şi consum 4%


There are no comments.

Leave a Reply