Share Button

Dacă ești în căutarea celui mai bun aspirator de praf de unghii, ești răsfățat în alegere, deoarece poți alege un aspirator de praf de unghii, Profi 1, încorporabil, putere 4x40w. Înainte de a cumpăra, trebuie să-i cunoști domeniul de aplicare și funcționalitatea, dar, în special, ar trebui să ții cont de criterii precum volumul, performanța, manopera și curățarea.

Dacă nu ai timp pentru comparații extinse și preferi să iei o decizie rapidă, dar bună de cumpărare, alege aspiratorul de praf de unghii Profi 1, deoarece modelul impresionează prin prețul său redus, manopera solidă, performanța profesională și manevrabilitatea confortabilă.

Aspirator de praf de unghii – Caracteristici

În principiu, acesta este un aspirator de praf de unghii de masă și care este responsabil de aspirarea prafului fin din aer, ca parte a tratamentului manichiurii. Acestea nu sunt folosite doar în salonul de cosmetică pentru manichiură, ci sunt și un ajutor util acasă dacă îți cureți unghiile cu o pila electrică, deoarece aici se creează mult praf, care este atât de fin încât poate fi inhalat.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care personalul profesionist din salonul de manichiură poartă adesea măști pe față.

Principiul funcțional este foarte simplu, deoarece dispozitivul constă în esență dintr-o carcasă în care sunt încorporate patru turbine, care atrag praful din aer spre interior. În interior, există o pungă de praf (de obicei din țesătură) care asigură că praful fin al unghiilor este colectat și păstrat în mod sigur în interiorul acesteia.

Profi 1 este un dispozitiv profesional pentru salon, deoarece, datorită celor 4 turbine, efectul de aspirație este mai puternic. De obicei, se lucrează direct pe dispozitivul de aspirare a unghiilor, deoarece la o distanță mai mare performanța scade rapid, iar praful fin nu mai poate fi aspirat.

Chiar dacă are o structură simplă, dispozitivul își îndeplinește scopul, captând 250 cmc/h. Nu trebuie să investești mulți bani pentru a cumpăra un dispozitiv recomandabil și eficient, profesional și puternic pentru sectorul profesional din domeniul designului pentru unghii.

Aspiratorul de praf de unghii este utilizat cu precădere pentru construcțiile cu gel sau acrilice. Acest lucru se datorează nu numai performanțelor mai mari, ci și a unei manopere mai solide, diferitelor opțiuni de reglare și accesorii mai extinse, care sunt necesare pentru un tratament profesional al unghiilor.

Filtrele aspiratorului pot fi înlocuite la 6 – 12 luni, în funcție de volumul de lucru.

Aspirator de praf de unghii  – mod de îngrijire

Dispozitivul trebuie procesat corespunzător, astfel încât să fie durabil. O construcție robustă te ajută să poți utiliza dispozitivul mai mult timp. Un aspirator de unghii foarte ieftin, care este ușor de utilizat, de obicei nu va dura atât de mult sub sarcini mari.

Aspiratorul de praf de unghii Profi 1 are o putere mare de aspirare, de 4 x 40 W, acesta fiind un dispozitiv profesional pentru salon. În plus, nu numai că punga de praf este ușor de curățat, ci și dispozitivul în sine este ușor de curățat.

Procesarea este cât mai curată și mai consecventă posibil. În mod ideal, dispozitivul poate fi ușor demontat și curățat cu ușurință cu o cârpă umedă. În cele din urmă, cel mai bun aspirator de unghii este de puțin folos dacă se înfundă cu praf fin după o perioadă lungă de utilizare și nu poate fi curățat.

comments
 • Adriana
  Posted at 10:37 am July 23, 2021
  Adriana
  Reply
  Author

  Este foarte util, multumesc mult pentru recomandare!

 • Leave a Reply