Ajutor de incredere pentru pariori?

0 Shares
0
0
0

Ajutor de incredere pentru pariori? Exista multe website-uri care au fost facute pentru a-i ajuta pe cei care vor sa parieze. De la site-uri simple unde sunt prezentate numai anumite tipuri de evenimente sportive, pana la site-uri specializate, impartite pe sectiuni, unde putem urmari cotele la diverse meciuri.

Fie ca vrem sa pariem pe meciuri de tenis, fotbal sau hochei, putem gasi cu siguranta un website  cu informatii despre meciuri, cote si case de pariuri unde putem paria pe evenimentele sportive de care suntem interesati.

Cea mai mare problema este data de faptul ca exista multe website-uri care sunt facute de pariori amatori pentru pariori amatori. Pe langa aceasta, faptul ca nu avem programe profesioniste pentru pariuri accesibile gratuit ii poate determina pe cei mai multi dintre pariorii profesionisti sa aleaga o casa de pariuri din alta tara.

Programele sau softurile care ii pot ajuta pe pariori sa calculeze mai usor castigurile pentru anumite mize si pronosticuri sunt accesibile numai contra cost. Acest lucru se datoareaza faptului ca programele sunt rezultatul unei munci continue.

Totusi, chiar daca nu dorim sau nu ne permitem sa platim pentru a beneficia de facilitatile acestor soft-uri de pariere nu inseamna ca nu putem gasi informatiile necesare si in alta parte. Exista numeroase forumuri online in care pariorii discuta despre diversele evenimente pe care se poate paria.

De asemenea exista la fel de multe website-uri dedicate pariorilor. Este cu siguranta mult mai bine ca atunci cand ne decidem sa pariem pe un meci sa incercam sa vedem care este si parerea celorlalti in legatura cu evenimentul respectiv.

Cei mai multi pariori amatori se bazeaza mai mult pe o intuitie proprie decat pe fapte concrete atunci cand aleg un pronostic. Este evident faptul ca nu putem avea in vedere chiar toate detaliile care sunt importante in desfasurarea unui anumit eveniment astfel incat sa ii putem prezice cu certitudine finalul.

Totusi, detalii ca starea terenului, felul in care o echipa reactioneaza atunci cand e in deplasare intr-un anumit loc, starea psihologica a jucatorilor cheie si alte detalii asemenea sunt foarte importante. Astfel de lucruri le putem sti numai daca am urmarit evolutia echipei constant, insa le putem afla si de la alti pariori.

Fiind destul de greu sa stam la curent cu toate evenimentele care se petrec chiar si in legatura cu cateva echipe, atunci cand vrem sa pariem pe un meci despre care nu stim prea multe este bine sa apelam la surse de incredere.

Pe e-pariuri.ro putem gasi link-uri cu cele mai de incredere case de pariuri online, dar si ghiduri pentru pariuri, predictii zilnice si pariuri populare. Daca nu stim pe ce echipe sa pariem, insa dorim sa jucam, atunci putem alege sa jucam biletul zilei sau sa citim stirile sportive si sa pariem in cunostinta de cauza. Pentru a vedea in timp real felul in care decurge un meci pe care am pariat putem apela la rezultatele live.

Un punct forte al celor de pe e-pariuri.ro este acela ca au reusit sa creeze o comunitate de pariori care incearca sa se ajute reciproc pentru a gasi cele mai bune pronosticuri. Cu siguranta merita sa apelam la ajutorul unei astfel de comunitati atunci cand dorim sa jucam un bilet cu riscuri minime.


Alte stiri actuale :

1. Scandal in Liga a doua! Rapidistii, acuzati de blat la pariuri
2. Cotele Beton aduc profit în Săptămîna Mare
3. Românii, pasionaţi de pariuri şi cumpărături online. Pe ce site-uri îşi petrec timpul utilizatorii din ţara noastră
4. 10 bilete identice, 18 meciuri pe fiecare! Cel mai tare pariu al weekendului pentru un roman!
5. Reghecampf presimte un scenariu nebun la Dinamo – Steaua!

0 Shares