Share Button

2 filme care iti vor schimba viataAstazi, din ce in ce mai multi tineri prefera filmele online in detrimentul cinematografelor sau casetelor video, si asta pentru ca e mai comod si mai economic sa vezi un film acasa.

Oferta de filme online este extrem de bogata intrucat exista o multime de siteuri care ofera posibilitatea tuturor celor care dispun de internet sa vizioneze gratuit sau contracost filme si seriale.

Ati putea crede ca filmele sunt doar un mod de a ne distra si de a ne departa putin de cotidian, insa, veti fi surprinsi de cata influneta pot avea acestea asupra noastra atunci cand vine vorba de schimbarea vietii sau cel putin a conceptiilor si mentalitatilor.

Unele dintre cele mai mari succese cinematografice au intelesuri profunde care ne sunt transmise la nivel subconstient. Daca aceasta este o decizie constientizata de catre regizori pentru a ajuta la marirea vibratiei colective la nivel mondial, nu putem sti. Iata cateva dintre filmele de top care ne-au pus pe ganduri si ne-au facut sa ne reevaluam mentalitatea.

The Matrix

Acest film a fost la data aparitiei, pur si simplu, o revolutie! Nu suntem siguri daca fratii Wachowski stiu cat de aproape de adevar este cu adevarat Matrix. Chiar in acest moment unii dintre dumneavoastra s-ar putea gandi “Cum poate fi acest film o reprezentarea a realitatii sau spiritualitatii sau cum poate acest film sa ne schimbe viata?”. Haideti sa vedem.

In film, personajul principal are posibilitatea de a alege intre a lua pastila rosie sau pastila albastra.  Prin alegerea pastilei albastre, acesta se va intoarce la viata sa de zi cu zi. Prin alegerea celei rosii, acesta va urma o cale nu tocmai usoara insa macar va sti care este adevarul.Acest lucru este valabil si in privinta calatoriilor spirituale. Atunci cand ne “trezim” la realitate, nu inseamna neaparat ca va fi usor si totul va fi bine. Insa, realizam intr-adevar ca lumea in care traim este doar o reprezentare a ceea ce percepem a fi “real”. Suna cunoscut?

Inchisoarea ingerilor (Shawshank Redemption)

Acest film spune povestea unui bancher care isi petrece aproape 20 de ani in inchisoarea de stat Shawshank pentru uciderea sotiei lui si a amantului ei (in ciuda faptului ca este nevinovat). Dupa ce se alatura celorlalti detinuti, nu trece mult timp pana sa experimenteze si sa fie martor la unele dintre brutalitatile si nedreptatile care merg mult dincolo de ispasirea pedepsei. Vizionarea acestui film necesita o doza consistenta de curaj intrucat acesta reprezinta un memento dur despre cat de cruzi pot fi oamenii unii cu ceilalti.

Cu toate acestea, uneori, chiar si in cele mai de neimaginat circumstante, exista o emotie care ne poate da taria sa luptam pentru vietile noastre, iar aceea este speranta. Din abisurile disperarii ale inchisorii Shawshank, frumusetea sperantei si a dragostei dintre prieteni triumfa peste orice nedreptate care consideram ca le-ar distruge. Aceasta capodopera reprezinta un memento superb si plin de emotie despre cat de importanta este speranta si despre cat de puternic este sufletul omului.

Vreti sa vedeti un film bun si nu stiti ce sa alegeti? Pe http://www.topfilmehd.biz/ veti gasi sigur ceva care sa va placa.

There are no comments.

Leave a Reply