Share Button

Cu siguranta in momentul in care vine vorba despre imaginea lor, femeile fac tot posibilul, si uneori chiar si imposibilul pentru a avea o imagine perfecta in orice situatie.

Cele mai multe femei, de fiecare data cand pleaca undeva, incearca sa atraga atentia foarte mult datorita stilului vestimentar pe care il aleg, insa de multe ori acesta nu este suficient pentru ca imaginea sa fie perfecta.

Pe langa tinutele mereu elegante si la moda, cu siguranta aspectul fizic are un rol foarte important, iar cand spunem aspect fizic, includem absolut tot, de la silueta, si pana la machiaj.

Chiar si genele au un rol foarte important pentru imaginea unei femei, astfel ca o multime de femei isi doresc sa aiba genele cat mai lungi si cat mai negre, pentru a atrage privirile persoanelor din jur.

O parte dintre femei aleg sa isi puna gene false, in timp ce altele opteaza pentru un produs revolutionar precum Bonilash, care ajunge sa fie secretul unor priviri de invidiat.

Acest ser pentru gene, are la baza sa o substanta activa bimatoprost, care este cel mai eficient stimulent pentru cresterea genelor, si care are un efect benefic in ceea ce priveste lungimea si grosimea genelor, dar si in ceea ce priveste cresterea numarului de gene, a fortificarii si nu in ultimul rand a sanatatii acestora. Deasemenea acest stimulent actioneaza benefic si asupra intensitatii culorii naturale pe care o au genele.

In ceea ce priveste ingredientele din care este realizat acest ser pentru gene, trebuie specificat faptul ca ele sunt foarte atent selectate, si au rolul de a intari si atat fibra cat si radacina firului, dar au si rolul de a amplifica sinteza keratinocitelor din radacina acestuia.

Deasemenea, aceste ingrediente vor imbunatati atat aspectul cat si starea genelor, astfel ca vor creste si mai repede, si se vor indesa si mai rapid, dar se va ingrosa si structura firelor.

Pentru ca am spus mai sus ca sunt o multime de femei care atunci cand isi doresc sa aibe gene mai lungi si mai groase, aleg genele false, trebuie mentionat faptul ca aplicarea acestora poate sa fie un real pericol pentru genele naturale, pentru ca vor duce la avarierea structurii firelor de par.

Deci, pentru cateva ore in care ai genele lungi si frumoase, nu se merita sa risti atat de mult, pentru ca iti vei pierde genele naturale, si cu siguranta golurile rezultate vor fi vizibile. Plus de asta, lipiciul special folosit la lipirea genelor false iti poate provoca iritatii, pe langa faptul ca iti afecteaza sanatatea genelor.

Asadar, in momentul in care iti doresti sa ai gene lungi si frumoase, cu siguranta genele false nu sunt solutia ideala. Cea mai indicata solutie o reprezinta serul pentru gene Bonilash, pentru ca il poti utiliza fara nici un risc, iar rezultatele in urma utilizarii te vor surprinde in mod placut.

Si ca sa te convingi de faptul ca nu risti nimic cand utilizezi Bonilash ser pentru gene, trebuie sa stii faptul ca acest produs a fost testat, iar pe baza sa s-au facut o multime de studii inainte de a fi scos pe piata.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply