Share Button

Ce ofera un service de telefoane?
Reparatii pentru orice model de iPhone, service pentru iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, 4s, 5, 7 sunt oferite in orice service telefoane, sau schimbari si reparatii ale geamurilor de protectie, schimbarea touchscreen-urilor si display-urilor LCD, reparatii ale butoanelor Home si de Volum sau de Power, probleme de semnal, ale microfoanelor, ale soneriei, sau daca pe orice telefon mobil a curs apa sau alte lichide, curatarea placii de baza, sau inlocuirea benzii-flex conector de incarcare.

In acelasi timp, service-urile gsm ofera si salvari de date, back-up, transferul datelor personale, rescrieri de software, sau service in urma update-ului cu iTunes si instalatii de aplicatii noi.

Dintre acestea cea mai des intalnita operatiune in service gsm este cea de inlocuire sau reparare a touchscreen-urilor, pentru ca din pacate, cel mai frecvent posesorii de smartphone-uri scapa din mana telefoanele si astfel se sparge sau se deterioreaza touch-ul si are foarte mare nevoie de reparatie sau de inlocuire.

In acelasi timp si geamul protector si capactul din spate se pot sparge si trebuie reparate sau inlocuite. Dar in cazul iPhone 4 sau iPhone 4s, avem situatia in care geamul, touchscreen-ul si display-ul LCD nu pot fi separate, deci daca o parte s-a deteriorat, atunci trebuie schimbata tot.

Bateria pune de foarte multe ori probleme, cand se descarca prea repede sau se poate strica din cauza unor incarcatoare care nu sunt originale si smartphone-ul trebuie dus in service. Daca placa de baza are probleme, atunci in mod sigur telefonul trebuie dus in service pentru a se interveni.

Tot frecvente sunt si reparatiile modulului de wi-fi, reparatii in cazul in care nu exista semnal sau imei sau serial. Soneria se poate defecta si este un disconfort cand nu auziti cand suna telefonul din cauza antenei sau a castii interne sau aveti semnal prea slab, atunci tot un specialist va poate remedia problemele.

In topul reparatiilor din service gsm se afla si reparatiile butoanelor de volum, power, de vibratie, sau silent prin schimbarea foliei de pe acest butoane.

Cand si cum se executa acest operatiuni software si hardware? Unele se pot executa pe loc, altele au nevoie de ceva timp. Ce piese de schimb se folosesc? De preferat piese originale cu garantie.

In concluzie, depinde foarte mult in primul rand de posesorul unui telefon mobil de orice marca daca stie sa isi pastreze telefonul functional, dar in acelasi timp este dificil de mentinut fara niciun fel de problema un astfel de gadget pentru ca este foarte des folosit, si inevitabil pot sa apara probleme.

Decat sa va deteriorati si mai rau telefoanele, apelati cu incredere la service-urile gsm, pentru ca acestea sunt autorizate sa va ofere orice fel de reparatie de care aveti nevoie, si in final veti avea telefonul reparat, imbunatatit, in consecinta il veti putea folosi ca atunci cand l-ati cumparat si asta datorita personalului din service si stocurilor de piese de schimb din oferta acestor service-uri.

Orice service gsm ofera cu profesionalism operatiunile de care are nevoie un posesor de telefon mobil.

Be Sociable, Share!
There are no comments.

Leave a Reply