Share Button

Care este cea mai buna aplicatie tip battery saver

Cat de mult te tine bateria telefonului tau? Prea mult nu exista, dar prea putin? Multi dintre utilizatorii de telefoane mobile isi amintesc cu nostalgie vremurile cand celebrii acumulatori originali Nokia  faceau ravagii pe pietele de profil.

Daca atunci bateria telefonului tinea in jur de 3-4 zile (chiar 5 uneori), astazi am ajuns sa constatam ca nivelul bateriei scade dramatic, ajungand ca un telefon incarcat de dimineata sa fie aproape mort pana spre seara. Fireste, atunci vorbeam rar la telefon, iar aplicatiile nu erau in numar atat de mare.

Si atunci, ce e de facut? Revenim la vechii acumulatori originali Nokia sau mergem mai departe acceptand ceea ce tehnologia ne pune la dispozitie? Parerea noastra e ca telefoanele din ziua de astazi sunt mult mai bune, mult mai performante si mult mai usor de folosit decat in trecut, drept pentru care ar trebui sa ne bucuram de ele, incercand pe cat posibil sa ajustam problema bateriei din mers, cat sa nu mai devina deranjanta.

Am cautat de-a lungul timpului mai multe aplicatii care sa imi ajute telefonul sa mearga mai bine si sa imi ecomnomiseasca energia telefonului. E drept, cele mai multe dintre ele beneficiaza de review-uri pozitive, nu stim de unde aparute, insa in mod clar niciuna nu poate efectiv sa iti economiseasca in totalitate energia.

Asadar, daca intram in meniul Google Play, vom gasi nenumarate aplicatii de tip battery saver. DU Battery saver pare a fi la acest moment una dintre cele mai cautate aplicatii de acest tip, desi nu se diferentiaza foarte mult de celelalte de gen. O interfata mai prietenoasa si un usor caracter interactiv o fac pe aceasta mai placuta, in schimbul obtinerii a catorva minute in plus atunci cand vine vorba despre economicizarea bateriei.

Green Power, o alta aplicatie de acest tip, se lauda cu faptul ca telefonul va fi reincarcat mai rar, datorita faptului ca nivelul bateriei va ramane constant pentru mai multa vreme. Practic, aplicatia soft-ware nu face altceva decat sa treaca prin fiecare alta aplicatie in parte si sa o optimizeze in scopul unui consum mai rational de resurse. Ea poate deactiva aplicatiile neutilizate sau cu durata mica de utilizare, si gestioneaza resurse precum, ps, date mobile, wi-fi, luminozitate ecran si aplicatii in desfasurare.

Mai departe Easy battery saver este o aplicatie care promite gestionarea nivelului bateriei cu 50%. asta inseamna ca ea poate interactiona cu aplicatiile si cu soft-ul telefonului astfel incat sa poata micsora considerabil consumul de energie. Intr-adevar aplicatia este una intuitiva, si pare ca reuseste sa salveze cat de cat bateria, insa din punctul nostru de vedere acest lucru se face in limite normale, nicidecum considerabile.

Oricum ar fi, poate ca o aplicati de acest tip ar fi utila unui telefon performant. Insa, pentru cei care cred cu tarie ca aceste aplicatii functioneaza pana acolo incat sa le remedieze problemele referitoare la autonomie, avem o veste proasta. Ea insasi este o aplicatie, deci este consumatoare de resurse.

Poate ca nu multe, intr-adevar, insa ceea ce poate face o aplicatie, putem face chiar si noi manual. Reduceti luminozitatea ecranului, marind-o doar in mediu exterior. Inchideti aplicatiile atunci cand nu va folosesc. Wi-fi, Bluetooth si datele mobile chiar consuma. Verificati in permanenta ce aplicatii ruleaza in background si inchideti-le.

In definitiv este simplu sa avem grija de telefonul nostra. Daca totusi problemele persista, poate gasiti acumulatori Nokia Originali pe Accesoriigsm.ro, magazin specializat in accesorii gsm pentru orice marca de telefon . Aici puteti gasi toata gama de accesorii pentru telefoane, indiferent de modelul detinut, la cele mai mici preturi de pe piata.

There are no comments.

Leave a Reply